Ganzo G733 (Narancs)

Nincs raktáron
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
Ganzo G733 (Narancs)
8 900 Ft

Összecsukható kivitelű kés a legmegfelelőbb kirándulásokhoz. A Ganzo G733 modell minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik: rozsdamentes pengéje és könnyű kezelhetősége soha nem hagy cserben.

Kés típus Összecsukható
Zár típus Axis Lock
Penge él Sík
Penge anyaga

440C

Penge acél típusok leírás

Penge keménység

58-59 HRC

Penge szín Szürke
Markolat anyaga G10
Szín Narancs
Hossz 210 mm
Penge hosszúság 90 mm
Penge vastagság 3 mm
Súly 120 gramm
Garancia 1 év
Részletek

Ganzo G733

 

Ez a kés egy összecsukható kés, amely az EDC típusú klasszikusra utal. Szilárdan készült és tartós, jól kiválasztott anyagokkal. A funkcionálisan befejezett penge (kőmosott) és a markolat kényelmes textúrázása minden nap érdekes modellt jelent. A kés elegáns csomagolása a hozzá tartozó védőtasakkal teszi érdekes ajándékgá a Ganzo G733-BK modellt.

A Ganzo G733-BK kés fekete markolattal ellátott modell.

A penge lapos vágású, és 440C acélból készül, amelynek megfelelő edzése hosszú élettartamot biztosít, és lehetővé teszi a kés könnyű újraélesítését is. A penge hossza 9 cm. A kés intuitív kinyitása a pengén található lyuk segítségével történik.

A rendkívül ergonomikus markolat biztosítja a biztonságos fogást minden körülmények között. A markolat szilárd kombinációja az acél távtartóknak, erős textúrájú burkolattal, G10 nevű kompozitból. A kés nyitott szerkezetű, ami megkönnyíti a modell tisztántartását. A markolathoz acélcsipesz van csavarozva, amely lehetővé teszi a kés biztonságos szállítását. A klipnek két rögzítési helye van. A markolat végén lyuk van a zsinór / paracord befűzésére.

A pengét egy tartós "Axis Lock" reteszelő rendszer rögzíti. További előnye, hogy a zárat könnyű használni a bal- és a jobbkezesek számára.

Adatok
Zár típus
G-lock
Markolat szín
Narancssárga
Markolat anyaga
G10
Penge anyaga
440C
Cikkszám
Ganzo-G733-OR
Tömeg
120 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!