Ganzo Firebird FH61 (Fekete)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Pál Krisztián
Pál Krisztián
2021.10.15
 - 12:27
A kiszállítás rendben volt (DPD), értesítettek a fejleményekről. Egyedül a futár volt kicsit hanyag, bárkinek odaadta volna a kést (utánvétel ezt megoldja). A kés egyébként nagyon tetszik, profi élező vagyok, de ez kicsikét túlszárnyalt. Az él geometriája tökéletes, minden precíz benne, eddigi talán legminőségibb késem. Hátránya több is van, de tulajdonképpen minimálisak, alig érezhetőek, kivéve ha balkezes vagy, mert ez egy kiváltképp jobbkezes kés.
Előnyök: Tökéletes pengeforma, jó geometria, a zár is kiváló, markolata kényelmes. Markolata textúrázott, mégsem durva. Mivel kicsi kényelmes hordani, nem foglal sok helyet, és olyan könnyű, hogy észre sem lehet venni, hogy nálunk van.
Hátrányok: Markolata egy kisujjnyival lehetne talán hosszabb, így akkor is teljesen kényelmes lenne, ha mutatóujj nem lenne a pengevájatban. A vájat egyébként egy kicsikét lehetne mélyebb, de így is jó. A zsebklipsz túlzottan kiáll, ez talán a legnagyobb hátránya. A penge nem teljesen középen van a markolatban (minimális csak az eltérés). Csukott állapotban kicsit erősen zár, de ha sokat nyitogatja az ember, akkor ez javul. Balkezeseknek nem való, de ez engem nem érint.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: