Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)

Raktáron. Szállítás 1 munkanap.
Raktárkészlet:
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
Ganzo Firebird FH11S CF (Szénszálas)
15 900 Ft

A Ganzo Company bemutatta a Firebird márka új késmodelljét. Ez az FH11S-CF egy összecsukható EDC kés, amely lényegében az FH11 modell másolata. Az újdonság azonban hosszúságban rosszabb, mint az előző verzió. A penge D2 minőségű acélból készült, a markolat szénszálas. A termék súlya 82 gramm; teljes hossza 18,4 centiméter.

Kés típus Összecsukható
Zár típus Flipper Lock
Penge él Sík
Penge anyaga

D2

Penge acél típusok leírás

Penge keménység

60 HRC

Penge szín Szürke
Markolat anyaga Szénszálas (karbon)
Szín Szénszálas
Hossz 184 mm
Penge hosszúság 78 mm
Penge vastagság 2.9 mm
Súly 82 gramm
Garancia 1 év
Részletek

FH11S-CF

A Ganzo Company egy újabb modellel egészítette ki az összecsukható EDC kések kollekcióját. Ez egy Firebird FH11S-CF kés. Ez nem más, mint az előző FH11 verzió másolata, azzal a különbséggel, hogy az új elem rosszabb, mint az előző modell. Az FH11S -CF kés egyenes markolattal  rendelkezik, bevágással a könnyű fogás érdekében, és a hagyományos típusú penge - normál penge. Ez egy meglehetősen népszerű pengeforma, amely egyaránt alkalmas szúrásra és vágásra. Az újdonság tetszeni fog az aktív életmód szerelmeseinek. Ez a megbízható és tartós termék mindennapi használatra alkalmas. Hasznos lehet otthon és kiránduláson vagy pikniken egyaránt.

A kés penge acélja D2 osztályú. Ez egy gyakran használt anyag, a Ganzo cég már régóta aktívan használja termékeiben. A D2 fémötvözet kiváló minőségű és ellenáll mindenféle behatásnak. Ez az acél korrózióálló és tökéletesen élezi tovább. Turisztikai, vadászati ​​és háztartási kések készítésére használják. Az újdonság kopásállóságot szerez a kompozíció ilyen összetevője miatt; igazán erős és tartós lesz.

A fém keménysége eléri a 60 egységet a Rockwell -skála szerint. Ez elég magas mutató az ilyen típusú eszközöknél. A kés markolata szénszálas. Ennek az anyagnak a sajátossága a jó szilárdság, merevség és alacsony súly. A szén -kompozit anyagok gyakran erősebbek, mint az acél, ugyanakkor sokkal könnyebbek. A modell színe fekete árnyalatú karbon.

A kés flipper zárral rendelkezik. A termék kényelmes fémkapoccsal rendelkezik. Kezeli a kést a zsebében, rögzítheti vele az övét vagy táskáját. A korábbi Ganzo termékek használatának tapasztalatai bizonyították, hogy a kések kiváló mechanikával rendelkeznek. Biztonságosan kezelhetők, könnyen nyithatók és zárhatók. Ehhez az elemhez a Flipper típusú zár használható. Az összecsukható kések nagy népszerűségre tettek szert a felhasználók körében. Kompakt, kényelmes, könnyű.

A Firebird FH11S-CF teljes hossza 18,4 centiméter. A penge hossza eléri a 7,8 centimétert. A penge vastagsága 2,9 mm; A termék súlya 82 gramm. A Firebird termékek kiváló minőségű feldolgozással rendelkeznek, ezért ezek a kések ellenállnak az apró karcolásoknak és kisebb kopásoknak. A kés még akkor is megőrzi eredeti megjelenését, ha gyakran használják. Az FH11S-CF modell megvásárlásával a felhasználó minden tekintetben kényelmes és hatékony asszisztens lesz. Az elem sokféle helyzetben használható, karbantartása nem igényel nagy erőfeszítéseket. Ez egy felhasználóbarát kés, amely teljes mértékben igazolja az optimális EDC elem címét.

A modell jellemzői:

az összecsukható EDC kés;
a penge alakja a normál penge;
a penge anyaga D2 minőségű acél;
a markolat szénszálas;
a penge keménysége 60 egység a Rockwell -skála szerint;
a modell hossza 18,4 centiméter;
a penge hossza 7,8 cm;
a penge vastagsága 2,9 mm;
a termék súlya 82 gramm;
a zár típusa a Flipper.

Garancia: A gyártók 1 év garanciát vállalnak erre a modellre.

Adatok
Zár típus
Flipper Lock
Markolat szín
Szénszálas
Markolat anyaga
Szénszálas (karbonszálas)
Penge anyaga
D2
GTIN
6972591190146
Cikkszám
FH11S-CF
Tömeg
82 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Czakó László
Czakó László
2022.03.25
 - 10:49
Azt kaptam amire számítottam. Nagyon gyors kiszállítás.
Előnyök: Könnyű, jól használható zsebkés.