Rólunk

A világhírű Ganzo márkát 20 évvel ezelőtt alapították Kínában. Ez egy szakemberekből álló csoport volt, akik szenvedélyesen elkötelezettek voltak a minőségi és megfizethető árú kések gyártásában.
A vállalat gyorsan növekedni kezdett, szinte közvetlenül megjelent a nemzeti piacon is, mivel termékei elismerten kiváló minőségűek. A termékkínálatot multifunciós szerszámok és élezők bővítik, amelyek biztosítják a Ganzo termékek professzionális karbantartását. A Ganzo termékek hamar népszerűek lettek az Egyesült Államokban és Európa számos országában.
A multi-szerszámokat úgy tervezték, hogy a készletben lévő összes eszköz kényelmesen felhasználható legyen. A különböző modellek funkcionális sorrendje számától és céljától is különbözhet, de a szerszámok széles skálája között minden vásárló kiválaszthatja azt, amelyik megfelel az igényeinek.
A Ganzo vállalat több mint száz szabadalmat kapott saját gyártási módszereinek és funkcionális részleteinek fejlesztésére. A magas színvonalú berendezések és az alapos minőség-ellenőrzési rendszer lehetővé teszi a Ganzo számára, hogy kiváló termékeket gyártson. 
A Ganzo multifunkcionális szerszámok, kések és élezők jellemzői a kivételes minőség, valamint a megfizethetőség.