Ganzo Firebird FH61 - Zöld

Raktáron. Szállítás 1 munkanap.
Raktárkészlet:
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
Ganzo Firebird FH61 - Zöld
15 900 Ft

A Ganzo Company nemrégiben mutatott be új terméket - Firebird FH61. A gyártó az új termékét kicsi, könnyű és de tartós, késként jellemzi.

Kés típus Összecsukható
Zár típus Flipper Lock
Penge él Sík
Penge anyaga

D2

Penge acél típusok leírás

Penge keménység

60 HRC

Penge szín Szürke
Markolat anyaga G10
Szín Zöld
Hossz 170.1 mm
Penge hosszúság 70 mm
Penge vastagság 3.5 mm
Súly 100 gramm
Garancia 1 év
Részletek

Firebird FH61

A Firebird márka 2015-felkeltette a kés szerelmeseinek érdeklődését. A Ganzo Cég az FH sorozat a kiváló minőségű és ugyanakkor megfizethető késeket ötvözi mindennapi használatra. Ezek a kések kifogástalanok, amint azt a modellek számos felhasználója tartja. A közelmúltban a Ganzo Company új terméket mutatott be - a Firebird FH61 néven. A fogantyúnak négy színváltozata van - fekete, zöld, szürke, valamint a szokásos "szén" színű. A gyártó új termékét kicsi, könnyű és igen tartós késként jellemzi. Megkülönböztető jellemzői a penge alakja - Clip-Point és kényelmes fogantyú kialakítás. Most beszéljünk részletesebben:

A modell hossza eléri a 17,1 cm-t, a penge hossza - 7 cm, vastagsága - 3,5 mm. A súly 100 gramm. D2 minőségű acélból készül, amelynek keménysége 58–60 Rockwell egységnek felel meg. Kb. 60 egység keménységét elég jónak tekintik, a gyakorlatban nincs olyan modell, amelynek indikátora meghaladja a 65-et. Ennek oka az a tény, hogy a nagyon kemény fém törékenyé válik, és a kések esetében az ilyen él nem kívánatos. A D2 acélt drágának, ugyanakkor kiváló minőségű anyagnak tekinti az összes késgyártó. Az ötvözet összetételében magas a szén és a króm szintje, ellenáll a korróziónak, valamint mindenféle terhelésnek és mechanikai igénybevételnek.

A papucs alapváltozataiban (fekete, zöld, szürke) található fogantyú acélbetétek, polimer távtartó és texturált G10 betétek felhasználásával készül. Az FH61-CF változatban a sima szén polimer párnákat használják. A párnákat a Torx acél csavarjai rögzítik. A G10 üvegszálas és epoxigyanta alapú összetett anyag. Ütésállósággal, szilárdsággal és nedvességállósággal rendelkezik. Könnyen festhető és megmunkálható. A 10 centiméter hosszú fogantyú egy lyukkal van rögzítve a zsinór számára és egy teljesen eltávolítható övcsipesszel.
A penge rögzítve van Liner-Lock típusú acélzárnak köszönhetően.
Kinek készült az új termék? Turisták, extrém, katonai, valamint hétköznapi emberek számára. Segít még a házimunkánál is! Röviden: ez a termék univerzálisnak tekinthető. A hatékony eszköz, ha szükséges, hatékony fegyverként is szolgálhat.

Tulajdonságok:
    a zár típusa a bezáráshoz és a kinyitáshoz - papucs;
    a penge élezése - egyenes;
    a penge vastagsága - 3,5 mm;
    a penge D2 acélból készül;
    a kinyitott hossz - 171 mm;
    a kés súlya 100 gramm.

Garancia: A gyártó egy évig ingyenes jótállási szolgáltatást nyújt a Firebird FH61 termékhez.

Adatok
Zár típus
Flipper Lock
Markolat szín
Zöld
Markolat anyaga
G10
Penge anyaga
D2
GTIN
6955800406870
Cikkszám
FH61-GB
Tömeg
87 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!