Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)

Raktáron. Szállítás: 1 munkanap
Raktárkészlet:
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
Ganzo Firebird FH71-CF (szénszálas)
13 900 Ft

A híres Firebird márka kollekciója folytatja sorozatát a FH71-CF EDC bicska formájában. A modell markolata szénszálas, a penge D2 acél minőségű. Súlya 98 gramm, teljes hossza majdnem 20 centiméter. Nagyon könnyű és kényelmes kés turista, vadász, utazó igényekhez, valamint háztartási használatra is alkalmas.

Kés típus Összecsukható
Zár típus Flipper
Penge él Sík
Penge anyaga

D2

Penge acél típusok leírás

Penge keménység

60-61 HRC

Penge szín Szürke
Markolat anyaga Szénszálas
Szín Karbon (Szénszálas)
Hossz 199 mm
Penge hosszúság 87 mm
Penge vastagság 3,5 mm
Súly 98 gramm
Garancia 1 év
Részletek

Ganzo Firebird FH71-CF

 

A híres Firebird márka EDC modellgyűjteményét egészítette ki ez az új termék. A kés az FH71-CF nevet kapta. Ez egy összecsukható flipper, amely alkalmas a mindennapi életben, vadászatra, utazásra, piknikre, túrázásra. A termék sajátosságai a markolat tipikus mélyedései. A markolat színe sötétszürke, az anyag szénszálas.

Ennek a modellnek a pengéje D2 acélminőségből készül. Ezt az ötvözetet a Firebird márkájú kések készítésére használják. A nagy teherbírású, korrózióálló acél és nagy kopásállóságú. Az ebből az anyagból készült kések erősek, kemények, kopásállóak, nincsenek korróziónak kitéve. Hosszú időre gyártják őket és megtartják az élüket. Praktikus és kényelmes.

A penge alakjának széle-Drop-point; Ez egy meglehetősen népszerű pengeél, gyakran megtalálható a kések között, különösen hatékony vadászatra. A Drop Point típusú késsel ellátott kés ugyanolyan sikeresen megmutatkozik a vágás és a szúrás folyamatában. Ami a markolat anyagát illeti, jó szénszálon alapul, tartós és kopásálló. Ezenkívül nagyon ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Használatával a szerszám valóban tartós, strapabíró és védett lesz a környezeti hatásoktól.

A kés eléri a 19,9 cm hosszúságot; A penge hossza 8,7 centiméter, a penge vastagsága három és fél milliméter. A termék súlya 98 gramm. A kés könnyen elrejthető egy zsebben. Könnyű és kompakt szerszám, kis mérete miatt kényelmesen magával viheti. Alkalmas mindennapi használatra, valamint ruházathoz vagy hátizsákhoz is könnyen rögzíthető, a terméket erre a célra egy csipesszel látták el. Lehetővé teszi a kés szoros rögzítését, ami még ergonomikusabbá teszi.

A termék markolat átgondolt kialakítású. Kényelmes a fogása, határozottan simul a tenyerében, nem csúszik és nem mozdul el. Az újdonság biztonsági rendszerrel rendelkezik a véletlen nyitás vagy zárás elkerülése érdekében. Kiváló mechanika, megbízható és racionális modell. Ez egy univerzális társ, amelynek hatékonyságát értékelni fogpod a túrák és piknikek során. Kiváló vadászatra, de tökéletesen helyt áll más helyzetekben is.

Jellemzők:

összecsukható bicska - flipper lock-kal;
az újdonság súlya 98 gramm;
az elem teljes hossza 19,9 centiméter;
a penge hossza 8,7 cm;
a penge alakja - Drop Point;
a penge D2 acélból készült;
a markolat szénszálas;
a penge vastagsága 3,5 mm;

Garancia: A gyártók 1 év garanciát vállalnak erre a modellre.

 

Adatok
Zár típus
Flipper Lock
Markolat szín
Szénszálas
Markolat anyaga
Szénszálas (karbonszálas)
Penge anyaga
D2
Cikkszám
Ganzo-Firebird-FH71-CF
Tömeg
98 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!