Ganzo Firebird FH91 (Zöld)

ÚJ
Nincs raktáron
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
Ganzo Firebird FH91 (Zöld)
16 900 Ft

A Firebird FH91 késmodell a zsebformátum kényelmes turisztikai változata. A kés D2 acélból és G10 üvegszálból készül. A keménység eléri a 60 egységet a Rockwell -skála szerint. A készítmény rozsdamentes acélt tartalmaz. Napi használatra készült. A modell teljes hossza 20,3 centiméter. Súlya 119 gramm.

Kés típus Összecsukható
Zár típus Flipper Lock
Penge él Sík
Penge anyaga

D2

Penge acél típusok leírás

Penge keménység

60 HRC

Penge szín Szürke
Markolat anyaga G10
Szín Zöld
Hossz 203 mm
Penge hosszúság 88 mm
Penge vastagság 3.5 mm
Súly 119 gramm
Garancia 1 év
Részletek

Firebird FH91

A Ganzo Company sok praktikus és nagyon kedvező árú EDC modellt ajándékozott a kés szerelmeseinek. A Firebird FH91 összecsukható flipper egy közülük. Ennek a sorozatnak az összes modellje, az FH, kiváló minőségű terméknek minősül. Elegendő legalább annyit mondani, hogy minden FH kés valódi D2 acélból áll. Nagyon egyszerűek és könnyen kezelhetők - a vágási tulajdonságok figyelemre méltóak, az élezés sokáig megmarad. A kések mechanikája sem okoz csalódást, hiszen a felhasználók magabiztosan számolnak be. Az ebben a sorozatban található modellek tömörsége szintén fontos előny.

Az FH91 flipper kés megbízható D2 acélból készült, és kiváló keménysége körülbelül 60 egység a Rockwell -skála szerint. Az élezés típusa egyenes. Ez egy zsebméretű kés, eresztőpengés alakú. A drop-point pengék nagyon népszerűek, gyakran megtalálhatók a késmodelleken. Megkülönböztető jellemzők: a penge úgy néz ki, mint egy normál penge, de a hegye közelebb esik a penge közepéhez. A penge jó vágási és szúrási képességeket mutat. A profil sokoldalúsága lehetővé teszi az ilyen típusú pengékkel ellátott termékek használatát vadász- és turisztikai, háztartási, taktikai, EDC és más célokra. A kés rozsdamentes, hosszú távú felhasználásra készült.

A gerincén berakott minta található. A termék kerek fém csapágyakkal rendelkezik. Az ergonomikus markolat mély barázdával nagyon jellemzőnek tűnik. Kényelmes a fogása, a kés nem csúszik, nem mozdul el. Szorosan illeszkedik a kézbe, kényelmes bármilyen fogáshoz. A fogantyú szép megjelenésű, durva tapintású. Mindezt a G10 üvegszálnak köszönhetően. Ez az anyag üvegszál és epoxigyanta keveréke, amely biztosítja a megfelelő tulajdonságokat: szilárdságot, hőállóságot, mechanikai sérüléseket és kopást. A G10 megbízható és praktikus alkatrész. Ezért az ebből az anyagból készült markolatú kés hosszú ideig tart, ellenállva a különböző külső hatásoknak. Ez különösen fontos, mivel az FH91 -et turisztikai késként forgalmazzák. Ezért különböző működési feltételekhez kell igazítani, néha meglehetősen bonyolult.

A modell nem hagyja cserben a tulajdonost, és lehetővé teszi a különféle műveletek egyszerű elvégzését. A kés univerzális. Ezenkívül mérete és súlya kicsi. A klip segítségével rögzíthet egy kést a zsebében, az övén, és rögzítheti a táskájához. Kényelmes hordozni, és mindig kéznél lesz. A termék három színben kapható - fekete, zöld és szürke. Szép és tömör, napi viselethez igazítva. Nemcsak turizmusban, szabadtéri tevékenységekben, hanem városi környezetben is használható.

A modell teljes hossza 20,3 centiméter. A penge hossza eléri a 8,8 centimétert. A penge vastagsága három és fél milliméter. A kés súlya 119 gramm.

A gyártók 1 év garanciát vállalnak erre a modellre.

Adatok
Zár típus
Flipper Lock
Markolat szín
Zöld
Markolat anyaga
G10
Penge anyaga
D2
GTIN
6972591190269
Cikkszám
FH91-GB
Tömeg
113 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!