Ganzo Firebird F759M (kék)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4,7 (3 vélemény)
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Norbert
Norbert
2022.07.17
 - 12:25
Egy könnyű nyáron rövidnadrág zsebében is hordható edc kést kerestem és nagyon bevált, észre se veszem, hogy nálam van csak ha éppen kell egy kés akkor jut eszembe. Zseniális! Személyesen vettem át, a shop tulajdonosa pontos, precíz, megbízható és nagyon jó árakkal dolgozik. Ezúton is köszönöm neki ezt a remek kést!
Előnyök: Kicsi de mégis elég a pengehossz a mindennapi feladatokhoz, nagyon könnyű. Meg sem kellett éleznem mert eszméletlen éles.
Hátrányok: Nem igazán van, talán annyi, hogy gyárilag nincs rendesen bezsírozva és beállítva ezért kicsit nehezen nyílt, de ez egy 10 perces szereléssel orvosolható. Most már egy kézzel is könnyen nyitható.
Hollós György
Hollós György
2021.09.07
 - 15:57
Tökéletes ár érték arány és design.
Előnyök: 440C acél, lézer élességű penge, tökéletes összeszerelés, könnyű, alig érezhető, hogy a zsebben van, ugyanakkor kellően erős penge és biztosító szerkezet.
Jól mutat.
Hátrányok: Nincs.
Zsolt
Zsolt
2021.06.13
 - 18:11
Jó ár/érték arányú, a hétköznapok során jól használható bicska, tetszetős megjelenéssel, formavilága neves(ebb) gyártó egyes modelljeit idézi.
Előnyök: - szó szerint borotvaéles penge, szedi a szőrt a karról.
- a penge könnyen jár, zárszerkezet pontosan középre zár, egykézzel könnyen használható
- a markolat nem csúszik, fogása jó.
- erősen szubjektív, de szép a színe ;)


Hátrányok: - a, nevezzük így inspiációt adó pengével ellentétben, ennél nem a "pókos" lekerítés köszön vissza, hanem az egyenes részek találkozásánál van lekerekítve. Kevésbé esztétikus mint a múzsa ;)
- talán egy kicsit vastagabb pengét elbírna a konstrukció.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: