Ganzo Firebird FH12-SS

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
A visszajelzések fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Nagy Zsolt
Nagy Zsolt
2023.05.12
 - 14:20
Sziasztok. Alig vártam már hogy megérkezzen! Nem csalódtam tökéletes forma, letisztult külső!
Előnyök: Kényelmes fogás,tökéletes zárszerkezet!
Borotva éles,nem lötyög benne a penge. Szép rozsda mentes!
Hátrányok: Egyenlőre nem tudok mondani semmit!
Zoltán
Zoltán
2022.04.11
 - 20:43
Remek minőségű zsebkés,az anyaghasználatot,és az összeszerelést tekintve is.A konkurens Ruike 801-es és e között vacilláltam,de mivel a Ruike által használt 14C28N acélból már van késem,így igazából ez döntött.Utólag egyáltalán nem bánom!A D2 remek acél,szó szerint borotva élesen érkezett a gyári csomagolásában,és szerintem tovább meg is őrzi a borotvaélt mint a Sandvik acél.Viszont ennek ára van,kicsit nehezebb élezni,mint a Sandvikot..de azért nem annyival hogy az embernek elmenjen tőle a kedve:)Ez az első D2 késem,de máris nagyon tetszik. Éleznem még ugyan nem kellett,hiszen nemrég van meg,a fenti élezéssel kapcsolatos észrevételt egy ismerősöm osztotta meg velem,akinek van egy csomó D2 acél kése. Nagyon tetszik az egyenes vonalvezetésű formája,illetve a pengeháttal egy síkban levő hegy. Egyszóval tényleg remek zsebkés,jó áron,és pokoli gyors kiszállítással,erre külön piros pont a webáruháznak!Lehet beruházok még egyre,mert ki tudja meddig lehet még kapni ezt a modellt:)Köszönöm Ganzoknife!
Előnyök: Szép és praktikus vonalvezetés,semmi felesleges "sallang".Mindenféle fogásban nagyon kényelmes.Minőségi összeszerelés,Számomra nagyon jó penge anyag.Nagyon finoman,pontosan működő mechanika(nyitás-zárás).Könnyű súly,a fém markolat miatt szerintem nagyon strapabíró,és időtálló darab.
Hátrányok: Igazából nem találtam...talán hogy nedves-vizes kézzel csúszósabb egy picit a markolat,mint mondjuk a G-10-el szerelt verzióké,de akinek ez probléma,az vegyen G-10-est. Én kimondottan a full fém nyelű verziót kerestem.Amúgy meg nyitott helyzetben a flip nagyon hatékonyan támasztja meg a mutatóujjat,egyfajta "markolatvédőként"funkcionálva,illetve a pengehát tövénél is van recézés,ami szintén kellemessé teszi a fogást.Tehát szinte esélytelen hogy valakinek rácsússzon az ujja munkaközben a pengére,bármilyen fogásmódban is használja.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: